headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

Met OutSight naar Indonesie

calamiteitenfonds

Naar de Orang Oetans van Bukit Lawang

Medan – Bukit Lawang/Bohorok - Medan

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Indonesië bouwsteen Bukit Lawang

Orang Oetans spotten te Bukit Lawang is waarschijnlijk hèt hoogtepunt van je bezoek aan Noord Sumatra. Vanuit Medan reis je naar Bohorok aan de rand van het Gunung Leuser National Park, in een van de grootste en meest ongerepte regenwouden ter wereld. In dit park leven nog Orang Oetans in het wild!


Dag 1 aankomst, transfer van het vliegveld van Medan naar je hotel in Bohorok

Dag 2 op zoek naar de Orang Oetans

Dag 3 transfer naar vliegveld Medan

 

Prijs vanaf € 185,- p.p. bij 2 personen
Prijs vanaf € 135,- p.p. bij 4 personen

Inbegrepen:  transfer van het vliegveld naar hotel in Bukit Lawang en van Bukit Lawang naar Medan per auto met chauffeur, 2 overnachtingen in hotel op basis van logies & ontbijt, lokale wandelgids tijdens trek Bukit Lawang.

Niet inbegrepen: entreegelden (ca. 9 euro), fooien, overige maaltijden.


Reiscode:
IPD110

Bohorok-BukitLLawangEcolodge-gebouwTijdens deze bouwsteen slaap je 2 nachten in een eco-lodge aan de Bohorok rivier. De lodge ligt prachtig, aan de rand van het Gunung Leuser National Park. Het hotel heeft als doelstelling de omgeving zo min mogelijk te belasten. De kamers zijn eenvoudig en schoon, voorzien van fan en een klamboe bij je bed, en een buiten-badkamer met koud-water douche.

Het hotel is de ideale basis voor een paar dagen raften, jungle-kijken en Orang Oetans bezoeken!

 

 

Lees ook de algemene info over onze hotels in Indonesië!

 

 

Dag 1: transfer van het vliegveld van Medan naar hotel in Bohorok
Je wordt opgehaald op de luchthaven van Medan. In ongeveer vier uur reis je per auto met chauffeur langs palmolie- en rubberplantages naar je hotel aan de rand van de jungle. In Bohorok was jarenlang een Orang Oetan opvangcentrum, waar de uit gevangenschap bevrijde Orang Oetans werden getraind om weer in vrijheid te leven. Dit centrum is intussen veranderd in een Orang Oetan informatiecentrum waar je veel over deze unieke dieren te weten kunt komen.

Dag 2: Bukit Lawang
Na het ontbijt ga je op zoek naar de Orang Oetans. Je wandelt eerst stroomopwaarts langs de oever van de rivier en gaat met de lokale privé gids vervolgens verder de jungle in, dagelijks worden hier Orang Oetans gespot. In de namiddag kun je het stadje bezoeken of gewoon relaxen en genieten van de sfeer in deze jungle omgeving.

 

Dag 3: transfer naar vliegveld Medan
Na het ontbijt reis je terug naar het vliegveld van Medan (circa 3 uur) of vervolg je de reis met een van onze andere bouwstenen vanuit Medan, zoals bijvoorbeeld ‘Berastagi en het Tobameer’.

Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »
Mijn reis

Kies de bouwstenen »

Met onze bouwstenen stel je eenvoudig je eigen individuele reis op maat samen.
Bekijk de bouwstenen en maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’. Voeg eventueel excursies toe! Je selectie komt dan in Mijn Reis terecht. Hier kun je alles rustig bekijken en aanpassen.
Als je hiermee klaar bent kun je jouw reis (geheel vrijblijvend) aanvragen!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656