headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

De volgende losse excursies in Indonesie zijn naar keuze vooraf in te passen in je Indonesië rondreis. Bij elke bouwsteen of rondreis staat vermeld welke excursies daarbij van toepassing zijn.

 

Let op: Als je nu bij OutSight een complete reis boekt, en je reist in juni, oktober of november, dan krijg je van ons een excursie helemaal gratis! Ga raften, wandelen, koken of fietsen; wij betalen 🙂….. Lees hier meer.

 

Hieronder een overzicht van onze excursies in Indonesië:


9 excursies

Indonesie, excursie koken

Koken op z’n Javaans in Yogyakarta

€ 21,- p.p.

Er is geen betere manier om de Javaanse kookkunst onder de knie te krijgen dan wanneer je op Java zelf bent. Onder begeleiding van een lokale kok ga je naar de markt om de inkopen te doen, een bijzondere ervaring!

lees verder »
Indonesie, Jogjakarta-excursie

Fietstocht bij Yogyakarta

€ 20,- p.p.

Yogyakarta is een prachtige stad, maar de omgeving is zeker zo interessant! Een paar minuten rijden vanuit het drukke centrum vind je al het traditionele Javaanse platteland. Je fietst samen met een lokale gids dwars door de rijstvelden en de suikerrietplantages.

lees verder »

De tempels van Prambanan bij Yogyakarta

€ 49,- p.p.

Tijdens deze excursie vertrek je ’s middags, je reist vanuit Yogyakarta in ongeveer 40 minuten per privé-auto met Engelssprekende chauffeur naar Prambanan. Dit tempelcomplex is nóg ouder dan de Borobudur, en is het grootste Hindu tempelcomplex in Indonesië.

lees verder »
Minolta DSC

Geheimen van de Indonesische keuken in Ubud

€ 48,- p.p.

Een unieke manier om kennis te maken met de echte Balinese keuken! Tijdens de cursus bereid je een aantal gerechten, én leer je veel over de specifieke rol van kruiden en specerijen tijdens  de vele lokale ceremonies en het dagelijkse Balinese leven.

lees verder »
Indonesie, excursie, fietstocht bij Ubud

Fietstocht bij Ubud

€ 53,- p.p.

Een unieke manier om  Bali te verkennen is per fiets! Bij deze excursie word je eerst per auto naar het Baturgebied gebracht. In Kintamani wordt er gestopt voor ontbijt en een prachtig uitzicht over het meer. Hierna stap je op de fiets en volg je kleine weggetjes waar je met de auto niet zo snel zou

lees verder »
Indonesie, excursie, Ubud

Wandeling door de rijstvelden bij Ubud

€ 18,- p.p.

In de ochtend maak je onder begeleiding van een lokale gids een prachtige wandeling door de rijstvelden in de omgeving van Ubud. Je loopt over smalle paden en maakt kennis met de lokale bevolking, aan het werk in de rijstvelden.

lees verder »
Indonesie, excursie,raften

Raften bij Telaga Waja op Bali

€ 43,- p.p.

Heb je altijd al een keer willen raften? Dan is dit je kans! Deze bijzondere en spectaculaire excursie voert door een prachtig landschap, je ziet rijstvelden, jungle, watervallen en steile wanden. 

lees verder »
Indonesie, excursie,snorkelen Menjangan

Snorkelen bij Menjangan eiland voor de kust van Pemuteran

€ 95,- p.p.

Voor de kust van Pemuteran vind je de beste snorkelplek van Bali! Een houten boot brengt je vanaf de haven naar Menjangan eiland, terwijl je geniet van het uitzicht op deze mooie kust van Bali.

lees verder »
Indonesie, excursie, Bali Barat

Op safari in Bali Barat Nationaal Park

€ 65,- p.p.

Bij deze excursie laat je de drukte van Bali achter je, en ga je naar het hart van het Bali Barat park vlakbij Pemuteran. Grotendeels bedekt met savanne, het schiereiland Prapat Agung is de thuisbasis van vele bijzondere diersoorten waardoor dit gebied is uitgegroeid tot de belangrijkste zone in het nationale park!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 28 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!