headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

De volgende losse excursies in Indonesie zijn naar keuze vooraf in te passen in je Indonesië rondreis. Bij elke bouwsteen of rondreis staat vermeld welke excursies daarbij van toepassing zijn.

 

Let op: Als je nu bij OutSight een complete reis boekt, en je reist in juni, oktober of november, dan krijg je van ons een excursie helemaal gratis! Ga raften, wandelen, koken of fietsen; wij betalen 🙂….. Lees hier meer.

 

Hieronder een overzicht van onze excursies in Indonesië:


12 excursies

Yogyakarta: stadstour per traditionele becak

€ 33,- p.p.

Deze excursie begint als je wordt opgehaald door een local met een traditionele becak (fietstaxi). Samen met een aantal andere becaks gaan jullie Yogyakarta, het culturele hart van Java,  verkennen.

lees verder »
Indonesie, excursie koken

Yogyakarta: Koken op z’n Javaans

€ 25,- p.p.

Er is geen betere manier om de Javaanse kookkunst onder de knie te krijgen dan wanneer je op Java zelf bent. Onder begeleiding van een lokale kok ga je naar de markt om de inkopen te doen, een bijzondere ervaring!

lees verder »
Indonesie, Jogjakarta-excursie

Yogyakarta: Fietstocht in de omgeving

€ 25,- p.p.

Yogyakarta is een prachtige stad, maar de omgeving is zeker zo interessant! Een paar minuten rijden vanuit het drukke centrum vind je al het traditionele Javaanse platteland. Je fietst samen met een lokale gids dwars door de rijstvelden en de suikerrietplantages.

lees verder »
Munduk excursie wandelen

Munduk: wandelen door rijstvelden & kanoën op het meer

€ 108,- p.p.

Vanuit je hotel maak je eerste met de gids een rustige wandeling door de tuinen, een prachtige omgeving. Pluk een cacaoboon, ruik de verse vanille en proef een rijpe avocado.

lees verder »

Yogyakarta: Naar de tempels van Prambanan

€ 55,- p.p.

Tijdens deze excursie vertrek je ’s middags, je reist vanuit Yogyakarta in ongeveer 40 minuten per privé-auto met Engelssprekende chauffeur naar Prambanan. Dit tempelcomplex is nóg ouder dan de Borobudur, en is het grootste Hindu tempelcomplex in Indonesië.

lees verder »
Minolta DSC

Ubud: Kookworkshop ‘Geheimen van de Indonesische keuken’

€ 45,- p.p.

Een unieke manier om kennis te maken met de echte Balinese keuken! Tijdens de cursus bereid je een aantal gerechten, én leer je veel over de specifieke rol van kruiden en specerijen tijdens  de vele lokale ceremonies en het dagelijkse Balinese leven.

lees verder »
Indonesie Bali excursie

Ubud: fietsen & vliegeren op Bali!

€ 148,- p.p.

Een actieve dag vandaag! Je wordt naar het dorp Bangbang gebracht waar je op de fiets stapt. Het is een relaxte tocht van ca. 25 kilometer bergafwaarts, waarbij je een aantal stops maakt onderweg.

lees verder »
Indonesie, excursie, fietstocht bij Ubud

Ubud: Fietstocht

€ 49,- p.p.

Een unieke manier om  Bali te verkennen is per fiets! Bij deze excursie word je eerst per auto naar het Baturgebied gebracht. In Kintamani wordt er gestopt voor ontbijt en een prachtig uitzicht over het meer. Hierna stap je op de fiets en volg je kleine weggetjes waar je met de auto niet zo snel zou

lees verder »
Indonesie, excursie, Ubud

Ubud: Wandeling door de rijstvelden

€ 19,- p.p.

In de ochtend maak je onder begeleiding van een lokale gids een prachtige wandeling door de rijstvelden in de omgeving van Ubud. Je loopt over smalle paden en maakt kennis met de lokale bevolking, aan het werk in de rijstvelden.

lees verder »
Indonesie, excursie,raften

Bali: Raften bij Telaga Waja

€ 45,- p.p.

Heb je altijd al een keer willen raften? Dan is dit je kans! Deze bijzondere en spectaculaire excursie voert door een prachtig landschap, je ziet rijstvelden, jungle, watervallen en steile wanden. 

lees verder »
Indonesie, excursie,snorkelen Menjangan

Pemuteran: Snorkelen bij Menjangan eiland

€ 89,- p.p.

Voor de kust van Pemuteran vind je de beste snorkelplek van Bali! Een houten boot brengt je vanaf de haven naar Menjangan eiland, terwijl je geniet van het uitzicht op deze mooie kust van Bali.

lees verder »
Indonesie, excursie, Bali Barat

Pemuteran: Op safari in Bali Barat Nationaal Park

€ 69,- p.p.

Bij deze excursie laat je de drukte van Bali achter je, en ga je naar het hart van het Bali Barat park vlakbij Pemuteran. Grotendeels bedekt met savanne, het schiereiland Prapat Agung is de thuisbasis van vele bijzondere diersoorten waardoor dit gebied is uitgegroeid tot de belangrijkste zone in het nationale park!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 27 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider