headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

Ik ben echt dik tevreden over hoe alles deze reis (en ook mijn reis vorig jaar) is geregeld.

Kiri Travel is een geweldige lokale partner. De gedetaileerde reisbescheiden die we kregen waren top. Ook de chauffeurs spraken over het algemeen redelijk Engels en waren allemaal erg netjes, aardig en op tijd. Vooral top hotels zijn Yogja Village Inn, Beji Ubud Resort en Segara village. Alles was keurig geregeld. Wij hebben een aantal dingen anders gedaan dan in de originele reis is beschreven qua hotels. Dit was allemaal geen probleem en is keurig voor ons geregeld.

 

Ik ben echt dik tevreden over hoe alles deze (en ook mijn reis vorige jaar) is geregeld. Als we op reis gaan begin ik ook steevast op jullie website. Pas als de bestemming waar ik heen wil er niet tussen staat ga ik verder kijken. 

— Anja en Käy - Indonesie

Bedankt voor het meedenken, echt letterlijk ALLES was perfect geregeld.

 

Nogmaals heel erg bedankt. We hebben echt een fantastische vakantie gehad en genoten. Bedankt voor het meedenken en ook een extra dankjewel voor Kiri, echt letterlijk ALLES was perfect geregeld.

 

Iedereen was waar hij moest zijn op het juiste moment.
Vooral het overleg met Joanne was fijn en de voorstellen die zij heeft gemaakt om de reis makkelijker te maken. Elke keer als ik de foto’s bekijk, dan wil ik wel terug! We hebben echt een fantastische vakantie gehad en dat vooral door jullie! Nogmaals bedankt. 

— Jaimy, Bas & ouders, Nuenen - Indonesie

We hebben echt een heerlijke reis gehad. Heel bijzonder en alles is erg goed verlopen!


Hallo Joanne,

 

We hebben echt een heerlijke reis gehad. Heel bijzonder en alles is erg goed verlopen! Jammer dat we weer terug zijn en genieten van onze foto’s en filmpjes.

Zeer tevreden over vrijwel alle hotels en over de gidsen en chauffeurs. De auto’s lieten wel eens wat aan comfort of veiligheid te wensen over.

Dank voor je adviezen en begeleiding!

— Johan van Egmond en Titia Leutscher, Voorschoten - Indonesie

Outsight is een fijne en betrouwbare reisorganisatie waar zowel in het voortraject als in de reis zelf alles tot in de puntjes geregeld is.

 

We zijn erg tevreden over de reis en de manier waarop Outsight en de lokale reisbureau ons van dienst is geweest.

 

Ontzettend bedankt dat we mede door jullie zo’n mooie ervaring hebben kunnen opdoen!

 

Het initiatief van de gidsen/chauffeurs op Sumatra was uitstekend. Er werd actief meegedacht en kwamen met veel tips aanzetten. Op Java heeft onze chauffeur ook regelmatig meegedacht, maar moest het iets meer van ons afhangen. Dit was geen probleem aangezien we goed voorbereid waren.

 

De bouwstenen zijn goed uitgewerkt en de beschrijving komt overeen. Fijn ook de mogelijkheid om ook ter plaatsen dingen uit te breiden en te regelen, zoals jungle treks of bezoeken lokale plaatsen m.b.v. de gids. De bouwsteen Oost Java in het kort is wel erg reisintensief en zouden we in de toekomst iets rustiger willen doen. We denken niet dat we iets gemist hebben, maar je had het gevoel dat je steeds door en verder moest.

 

In het begin waren we een beetje terughoudend aangezien OutSight een webreisbureau is en hierover hebben we wel eens slechte verhalen in het nieuws gehoord. Daarom waren we juist extra verrast over de snelheid en nauwkeurigheid waarmee we geholpen zijn. Outsight is een fijne en betrouwbare reisorganisatie waar zowel in het voortraject als in de reis zelf alles tot in de puntjes geregeld is.

 

— Inge en Rob - Indonesie

We zijn op plekken geweest waar we zelf echt niet terecht zouden zijn gekomen.

We vonden de bouwsteen echt ontzettend leuk! We zijn op plekken geweest waar we zelf echt niet terecht zouden zijn gekomen. Hele mooie natuur en leuke wandelingen/trekking. De hotels waren ook erg goed!

De chauffeur ter plaatse vonden we in het begin aardig en prima. Alleen op gegeven moment was hij voortaan alleen maar zijn eigen trips aan het promoten. Dat werd wel een beetje irritant. Maar de trip op zich was super geslaagd!

— Dorien uit Wanroij en Petra uit Vortum-Mullem - Indonesie

Reisvoorstel aanvragen
close slider