headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

individuele rondreis Indonesië:

Reis langs ongerepte tempels over de eilanden van Indonesië

 
Bekijk onze individuele rondreizen Indonesië; door ons samengesteld, op basis van onze eigen jarenlange (reis-)ervaring, en voor elk wat wils. Ontdek de hoogtepunten van Sumatra, Java en Bali, reis per privé-auto met chauffeur, en maak de mooiste wandelingen door bamboebossen en rijstterrassen op Lombok. Of reis verder naar het oosten en bezoek de prachtige ongerept Sunda eilanden!

 

6 rondreizen

Indonesie Family rondreis

Indonesie Family-reis Java & Bali

21 dagen

vanaf € 2249,- p.p.

Indonesië is een perfect land om met je kinderen naartoe te reizen. Deze Family-rondreis heeft ALLES: snorkelen, fietsen, vliegeren, treinreis, kanoën, wandelen, creatieve workshops, tour met paard & wagen en als afsluiting een paar dagen aan het heerlijke strand van Bali!

lees verder »
Indonesië rondreis Hoogtepunten

Indonesië rondreis langs de Hoogtepunten van Java & Bali

19 dagen

vanaf € 1029,- p.p.

Rondreis van bijna drie weken langs de hoogtepunten van Java en Bali. Je ziet natuurlijk de Borobudur en de Bromo vulkaan. Op Bali bezoek je het lavazand bij Lovina, Ubud tussen de rijstvelden en je hebt een paar dagen aan het heerlijke strand van Sanur.

lees verder »
Indonesië rondreis Sumatra Java Bali

Indonesië rondreis van Sumatra via Java naar Bali

24 dagen

vanaf € 1875,- p.p.

Een zeer complete reis die je in ruim 3 weken laat kennismaken met de hoogtepunten van Sumatra, Java en Bali. Je reist per privéauto met chauffeur en bezoekt de indrukwekkende oerwouden op Sumatra, de Borobudur op Java en rust uit aan de stranden van Bali.

lees verder »
Indonesië rondreis Bali en Lombok

Indonesië rondreis Bali en Lombok: rijstvelden & stranden

19 dagen

vanaf € 1379,- p.p.

Een avontuurlijke rondreis waarbij je per auto met chauffeur eerst het sfeervolle Bali verkent en een rondreis maakt over het nog relatief ongerepte eiland Lombok. Je sluit de reis af met een paar heerlijke dagen op de paradijselijke Gili Eilanden.

lees verder »
Indonesië rondreis Sunda Eilanden

Indonesië rondreis Langs de Sunda Eilanden

23 dagen

vanaf € 2315,- p.p.

Tijdens deze rondreis bezoek je Flores, het Komodo National Park, en Lombok. De eilanden bieden een ongekende variatie van traditionele cultuur, architectuur en natuurschoon. Daarnaast vind je er prachtige stille stranden en snorkel- en duikparadijsjes.

lees verder »
Indonesie rondreis Bali

Indonesië rondreis naar Bijzonder Bali!

13 dagen

vanaf € 599,- p.p.

Gevarieerde rondreis van bijna 2 weken op Bali. Je start in levendig Kuta, bezoekt vervolgens Ubud en gaat dan naar Pemuteran en Amed aan de kust. Bij vertrek in oktober of november gratis extra snorkelexcursie of kookcursus!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 27 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider