headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

individuele rondreizen Indonesië

Hier vind je onze individuele rondreizen Indonesië; door ons samengesteld, op basis van onze eigen jarenlange (reis-)ervaring, en voor elk wat wils. Je kunt een van deze rondreizen kiezen, maar wil je langer of korter, of misschien meer strand, dan kunnen we ze ook altijd helemaal naar wens voor je aanpassen!
Toch liever zelf puzzelen? Met onze Indonesië bouwstenen kun je zelf je eigen rondreis samenstellen.

 

5 rondreizen

Indonesië rondreis Java Bali

Indonesië rondreis 1: Langs de hoogtepunten van Java & Bali

19 dagen

vanaf € 1040,- p.p.

Rondreis van bijna drie weken langs de hoogtepunten van Java en Bali. Je ziet natuurlijk de Borobudur en de Bromo vulkaan. Op Bali bezoek je het lavazand bij Lovina, Ubud tussen de rijstvelden en je hebt een paar dagen aan het heerlijke strand van Sanur.

lees verder »
Indonesië rondreis Sumatra Javi Bali

Indonesië rondreis 2: Sumatra, Java & Bali

24 dagen

vanaf € 1680,- p.p.

Een zeer complete reis die je in ruim 3 weken laat kennismaken met de hoogtepunten van Sumatra, Java en Bali. Je reist per privéauto met chauffeur en bezoekt de indrukwekkende oerwouden op Sumatra, de Borobudur op Java en rust uit aan de stranden van Bali.

lees verder »
Indonesië rondreis Bali Lombok

Indonesië rondreis 3: Bezoek Bali en Lombok

19 dagen

vanaf € 1322,- p.p.

Een avontuurlijke rondreis waarbij je per auto met chauffeur het sfeervolle Bali verkent en een rondreis maakt over het nog relatief ongerepte eiland Lombok. Je sluit de reis af met een paar heerlijke dagen op de paradijselijke Gili Eilanden.

lees verder »
Indonesië rondreis Sunda

Indonesië rondreis 4: Langs de Sunda Eilanden

23 dagen

vanaf € 2168,- p.p.

Tijdens deze rondreis bezoek je Flores, het Komodo National Park, en Lombok. De eilanden bieden een ongekende variatie van traditionele cultuur, architectuur en natuurschoon. Daarnaast vind je er prachtige stille stranden en snorkel- en duikparadijsjes.

lees verder »

Indonesie rondreis 5: Bali Bijzonder!

13 dagen

vanaf € 575,- p.p.

Gevarieerde rondreis van bijna 2 weken op Bali. Je start in levendig Kuta, bezoekt vervolgens Ubud en gaat dan naar Pemuteran en Amed aan de kust. Bij vertrek in oktober of november gratis extra snorkelexcursie of kookcursus!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 28 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!