headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Vervoer in Indonesië

Na je aankomst in Indonesië, begin je meestal met een Easy Landing en verblijf je een paar nachten in Jakarta.  Het hotel dat we dan voor je boeken ligt midden in het centrum, op loopafstand van de winkeltjes en restaurants.  Als je begint op Bali, kun je kiezen voor een Easy Landing aan het levendige strand van Kuta of het rustige strand van Sanur.  Na deze rustige start kan je rondreis beginnen!


Bali, per auto langs de hoogtepunten van bali!
Op Sumatra, Java, Bali en de Sunda eilanden bieden we onze bouwstenen aan per privéauto met chauffeur, waardoor je comfortabel rondreist, alle tijd hebt om de omgeving te bekijken en onderweg kunt stoppen wanneer je wilt.

 

De chauffeur spreekt altijd wat Engels (tenzij anders vermeld bij de bouwsteen) en kun je dus onderweg het een en ander vertellen over zijn land. Hij weet de weg en is bekend met de lokale verkeersgewoontes!
De auto’s die we gebruiken zijn veilig, airconditioned en comfortabel. De chauffeurs en gidsen die voor onze lokale agent werken, zijn zorgvuldig door onze lokale agent uitgekozen en vaak zelfs door hen opgeleid!

 

 

Indonesie, over Java met de treinOp Java kun je een gedeelte van je reis per trein afleggen. Je reist dan van Bandung naar Yogyakarta, een prachtige rit van zo’n 6 a 7 uur door een lappendeken van oneindige rijstvelden.

 

 

 

Voor het vervoer tussen de verschillende eilanden, raden we je aan om een binnenlandse vlucht te boeken. Er is een uitgebreid netwerk van dagelijkse vluchten tussen alle grote plaatsen in Indonesië.
Van Java naar Bali, en van Bali naar Lombok is het maar een kort stukje en kun je eenvoudig met de ferry!

 

Lombok, het lokale transport!

Als je vanuit Lombok of Bali aankomt op een van de Gili’s zul je ontdekken dat er hier geen auto’s rijden!
Je bagage ( en eventueel jij zelf) wordt per handkar of paardenkar naar je hotel gebracht.

Contact
close slider